Gregers Dirckinck-Holmfeld, 75 år og blogger

Nye blogs: Gregers Dirckinck-Holmfeld fyldte 75 år d. 4. august i år og er nok kendt af de fleste (af den lidt ældre generation, som mig selv!) som TV-manden bag “Her er dit liv” og “Kanal 22”. Han er også kendt som anmelder hos Ekstra Bladet og senere som fortæller af Ekstra Bladets 100-års avis-historie, inkl. sin egen omtumlede forhold til avisen.

GregersDH-6rmf.jpg

Nu er han så sprunget ud som blogger på egen weblog: GregersDH.dk, hvor han skriver anmeldelser og interviews, bl.a. af Henning Larsen (tegnestuen). Det er egentlig for den trykte udgave af dagbladet Børsen han skriver disse anmeldelser, men er altså også som blog-indlæg, med kommtarfelter, RSS feed og det hele. Så her er altså en mulighed for at komme i dialog med med Gregers og deltage i f.eks. teater-anmeldelser og diskussioner.

Søgning på Overskrift.dk: Dirckinck-Holmfeld