Virtuelt debatmøde via YouTube

Det har jeg ikke set før: et virtuelt debatmøde via YouTube videoer!

De to politikere, Ellen Trane Nørby (Venstre) og Tobias Gräs (Socialdemokraterne) har sat hinanden stævne via YouTube videoer.
Virtuel-Valgkamp-YouTube.png
Begge stiller op i Sydjyllands storkreds og vil frem til valget debattere på nettet gennem YouTube. Debatten indledes med et klip fra Tobias, efterfulgt af Ellens svar og så fremdeles frem og tilbage …

Tobias er ikke helt ukendt med YouTube mediet, da han allerede tilbage i juli tog lidt hul på online valgkampen på nettet med en af de første danske politiske YouTube videoer(?). Den første video var noget ubehjælpsom, men både han og Ellen ser da ud til at have noget bedre styr på video-mediet nu.

Læs mere hos Ellen og Tobias.

Husk, at man kan følge alle online politikerne up-to-date om hvad de mener og skriver via deres blogs på overskrift.dk/politik.