Flere tal om bloggende politikere

Lisbeth Klastrup er gået i dybden med tal på hvor mange politikere som blogger her i valgkampen, og har nogle foreløbige tal på sin blog, Walgblog.
Udover tal her fra Overskrift.dk, ser Lisbeth – og hendes forskningsassistent – nu på listen af samtlige 808 opstillede folketings-kandidater og deres evt. online tilstedeværelse. Og regner med at have nogle flere resultater om det i morgen.

Lisbeth ser også på politikernes – og alle andre danskeres – brug af f.eks. Facebook. Og der ser ud til at danskerne valfarter til Facebook for tiden (foranledet af valgkampen?), for inden for de sidste 3 uger er antallet af danskere på Facebook næsten fordoblet til over 120.000.

Radioprogrammet Harddisken på DR P1 ser i øvrigt i aften nærmere på online valgkampen, hvor bl.a. Lisbeth Klastrup, Kim Elmose og jeg selv deltager for at diskutere “den virtuelle valgkamp”.