Hvad er det så politikerne blogger om?

I går så vi på hvilke politikere som omtales eller diskuteres mest på de danske blogs.

Men mere interessant er nok hvilke politiske emner der diskuteres i blogs. Vi har derfor lavet nogle grafer for forskellige emner, man kunne forstille sig være fremherskende i valgkampen. De “grønne” grafer viser antallet af indlæg fra de ca. 200 politiske blogs, mens de “blå” grafer viser antallet af indlæg fra hele den danske blogosfære om emnet.

Velfærd:

Pol-velfaerd-400.png
Alle-velfaerd-400.png

Skattelettelser:

Pol-skattelettelser-400.png
Alle-skattelettelser-400.png

Det ser altså ud til at emner så som velfærd og skattelettelser, som satte valgkampen igang, her i slutningen af valgkampen ikke så meget mere er de emner som optager hverken politikerne eller bloggerne generelt.

Men hvad så med f.eks. miljø:

Pol-miljoe-400.png
Alle-miljoe-400.png

Hvad mener du der er de mest diskuterede emner på blogs her i slutfasen af valgkampen?

Valgkampen på blogs – se f.eks. alle bloggende politikere i valgkampen på overskrift.dk/politik


One Comments

Comments are closed.