Job-søgning via bloggen

Det måtte jo komme – også herhjemme. Som job-markedet ser ud for tiden med masser af job-tilbud og særligt IT-virksomheder som ikke kan finde medarbejede nok, skal man jo bare vende processen på hovedet: her er jeg, her er hvad jeg kan og vil – hvem kan tilbyde mig et interessant job? Det er netop hvad Christian Buch Iversen har gjort på sin blog idag. Skrevet et opslag på sin blog om sine kompetencer og sin job-ønsker.
Hans CV? som han siger: Google Me!

Kommer det til at virke? Vil han få interessante job-tilbud ad den vej? Det må vi se …


7 Comments

 • codegirl.dk

  22. november 2007

  Jeg har fået et par helt uopfordrede henvendelser fra potentielle kunder fordi jeg har en blog. Så folk går allerede på jagt i blogosfæren for at finde konsulenter/freelancere.

 • Stefan Bøgh-Andersen

  22. november 2007

  Det lyder da godt Codegirl – er det så blevet til nogle opgaver ad den vej?

  Jeg er selv blevet kontaktet af rekruterings-bureauer, men det har oftes været via LinkedIn, de har fundet frem til mig.

 • Pingback:Spacemermaid » Blog-arkiv » Bloggere om at blogge

 • kristoffer

  19. december 2007

  Har også selv fået opgaver samt jobsamtaler udelukkende via min blog. Er ret skægt når det kommer den vej – for det første kommer det typisk ud af det blå, meget uforventet – og for det andet er udgangspunktet et andet, da de jo har haft bloggen med al dens information til at danne sig et indtryk igennem.

 • peter

  21. februar 2008

  Det er faktisk ligesom at have et cv online men som alle kan finde og derefter kontakte…

  Jeg overvejer lidt at lave det her på jobselect.dk.. så skulle bloggen deles op i jobkategorier, således at man kunne lægge sine blogindlæg ind alt efter joberfaring.

 • Stefan Bøgh-Andersen

  21. februar 2008

  Jeg vil da lige følge op på Christian Buchs (podii) erfaring med at slå sit CV op på sin blog.
  Han HAR faktisk nu landet et “web 2.0” job han var påkig efter, se: http://podii.dk/2008/02/14/nyt-job-hos-e-conomic/

  Han var faktisk tæt på at skrive kontrakt med et større IT-selskab, men blev kontaktet af e-conomic på baggrund af hans blog-indlæg …. så det KAN lade sig gøre at vende at tilbyde sig selv via sin blog.

 • Christian Buch Iversen

  11. marts 2008

  Jep, det er fuldstændig korrekt hvad Stefan Bøgh-Andersen skriver. Jeg stod med tilbudet om at starte som projektleder i en større internationalt IT virksomhed, da direktøren fra e-conomic danmark skrev til mig på baggrund af mit blog indlæg.

  Han havde med interesse læst min blog og kunne godt lide den lidt utraditionelle måde at søge job på. Det viste sig, at min profil passede godt ind i virksomhedens vision, samtidig med mit ønske om at arbejde med innovation og nye medier.

Comments are closed.