Bloggen som begreb fylder 10 år

Ihvertfald ifølge Wired i dag med “After 10 years of Blogs, the Future’s Brighter Than Ever“.

Sjovt nok omtaler artiklen Justin Hall som en af pioneererne på blog-området, og jeg husker da også selv den allerførste Reboot tilbage i 1998(?) på Basecamp på Christianshavn hvor Justin Hall var en af talerne. Hvor de andre indlæg handlede om e-commerce, eye-balls, webservere, online marketing gimmicks osv. ja så stod Justin Hall og fortalte om hvorledes han skrev en slags “online dagbog” – til offentlig skue – om almindelige dagligdags ting så som tøjvask og oplevelser med kæresten! Mærkeligt, syntes jeg dengang, sådan at udstille sit privatliv. Og idag er der så 100 millioner på verdensplan som blogger! hmm.

Tveskov har selvfølgelig en sjov kommentar.


3 Comments

Comments are closed.