Overenskomstforhandlinger går på bloggen

ok08.gifDer er i den grad lagt i kakkelovnen til næste års overenskomstforhandlinger (OK08) med opskruede løn-forventninger og en regering som skal holde styr på økonomien – og samtidig leve op til sine egne overbuds-løfter fra valgkampen.

De forskellige parter er derfor ved at kridte banen af til OK08. Interessant at se at en organisation som f.eks. Socialpædagogernes Landsforbund netop har taget bloggen i brug som kommunikationsmiddel:

Vi vil med denne blog forsøge at formidle indtryk, overvejelser og stemninger fra forhandlingerne. Forhåbentlig vil bloggen give dig og dine kolleger smag for at følge processen, der ofte kan komme til at lyde teknisk og kompleks. Vi håber, at du vil hænge på og høre mere om overenskomsten, som denne gang kan blive en spændende affære!

Spændende at organisationer på den måde vil forsøge at gøre forhandlingerne mere gennemskuelige (eller mere direkte?) for medlemmer – og andre. Måske det også kan bidrage til mere direkte kommunikation fra/til medlemmerne? Gad vide om der er andre organisationer som i forbindelse med OK08 anvender blogs?

Overskrift.dk: OK08, overenskomstforhandlinger Tag: OK08


One Comments

  • THomas

    23. januar 2008

    Ok08 på 3f

Comments are closed.