Dúné – prisvinder, film, blogs …

Den unge danske musikgruppe Dúné vandt i fredags P3 prisen ved årets P3 Guld prisuddeling. Dúné har naturligvis en MySpace side, men mere interessant er det måske at der åbenbart er en helt film på vej, som man kan se her: Dúné The Movie.

dune_forsangeren.jpg

Jeg blev først klar over den kommende film via Jonas Koops blog, hvor han kort beskriver projektet. Filmen er først planlagt til release engang i foråret … 2009, men Jonas her ikke skrevet på sin blog siden sidste sommer, så spørgsmålet er om film-projektet er skrinlagt? Instruktør skulle ellers være Uffe Truust, som også har lavet en del Dúné musik-videoer tidligere, som man kan se på hans hjemmeside.

Overskrift.dk : DÚné, P3 Guld


4 Comments

 • Jonas Koop

  14. januar 2008

  Hej Overskrift

  Den er skam god nok. Der er en film på vej om Dúné, der har dog været så utrolig meget knald på i efteråret, at min side ikke er blevet opdateret. Men kig tilbage på min side når vi rammer februar, så skal I se løjer 🙂

 • Stefan Bøgh-Andersen

  14. januar 2008

  Det lyder da alletiders at der stadig er gang i projektet. Altså en dokumentar om Dúné så vidt jeg forstår? Og altså først planlagt til release engang i 2009?

  Det er da også fint for film-projektet, at Dúné har så meget vind i sejlene som pris-vindere etc.

 • Sara

  19. marts 2008

  Er det meningen at man skal kunne logge sig ind på siden? (dunethemovie)

 • Stefan Bøgh-Andersen

  19. marts 2008

  @Sara: Der har faktisk været mere indhold på Dúné The Movie sitet, men sitet er side lavet om, så det bare er en forside.
  Det ændrer sig nok igen når filmen endelig kommer frem engang.

Comments are closed.