Podcast fra din telefon

Dave Winer skrev en cliffhanger søndag aften, og mandag løftede han sløret for blogtalkradio’s cinch-tjeneste.

blogtalkradio cinch

Idéen er at du

 1. ringer til et telefonnummer
 2. indtaler dit podcast
 3. dermed får tilføjet en post i det podcast-feed som blogtalkradio sætter sammen til dig. Podcast-feedet identificeres ved A-nummeret (telefonnummeret hvorfra lyden er indtalt).

Det bliver nok svært at finde en simplere måde at podcast’e på fremover. Dave har selv produceret et par podcasts på denne vis fra sin egen telefon – prøv hans feed.


5 Comments

 • Pingback:SÃ¥dan kan OL-deltagere omgÃ¥ blog-reglerne fra IOC

 • Karin Høgh

  19. februar 2008

  @Jens Ja, det er meget godt, men det virker hverken fra danske (eller andre europæiske) telefoner eller fra Skype, som jeg bruger mest til internationale samtaler.

  De gode folk fra BlogTalkRadio har længe udviklet på Cinch, og jeg har før blogget om forløberen Twittergram via BTR – dén kan bruges – men cinch er nu noget fiksere. Men altså kun for amerikanere.

  http://www.podblog.dk/2007/10/17/jeg-sendte-et-twittergram/

 • Karin Høgh

  19. februar 2008

  @jens – det er Karin igen 🙂 NU opgiver Dave Winer bevidst ikke sit eget telefon-nummer i feedet, men hvis man gør dét, så er der vist et sikkerheds og et spammer-problem, som jeg synes, burde lukkes først.

 • Jens Ulrik

  19. februar 2008

  @Karin: Jeg bemærkede det samme (vedr. de amerikanske numre). Så meget desto mere bliver det sjovt at se om nogen tror så meget på idéen at den bliver lokal/global for personer uden et amerikansk telefonnummer. Hvem mon kommer først?

  Det ligner ihvertfald en åbenlys mulighed for Skype at tilbyde, som endnu en service. Man kan nemt forestille sig hvordan der kan differentieres mellem gratister og premium brugere.

  Det er selvfølgelig lidt “øv”, hvis man er nødt til at opgive sit telefonnummer før nogen kan abonnere på feedet, så det forestiller jeg mig fikses som noget af det første. Ellers kunne man godt forestille sig at Daves telefon har haft travlt i dag 🙂

 • Karin Høgh

  20. februar 2008

  Hej Jens Ulrik – det er Karin – igen igen 🙂

  Det virker – jeg har haft fat i dem på Blogtalkradio (kender dem fra før – det var faktisk mig, der introducerede Alan Levy til podcasting 😉 – Det viser sig, at man ikke skal skrive 00 foran sit telefonnummer i feedet –

  Så hvis nogen vil 1. kende mit fastnettelefonnummer (!) OG høre mine tre første cinch-episoder, så…
  http://cinch.blogtalkradio.com/4533790124

Comments are closed.