Nye blogs om brugerdreven innovation

Brugerdreven innovation synes at være en af de store modeord for tiden, altså at få brugerne inddraget i ide- og udviklingsfaserne af koncepter, tjenester og produkter. Kritikkerne på den anden side siger at man da altid har lyttet til kunderne og udviklet produkter derefter.

Bibiliotekerne har forsøgt sig med bl.a. Vores Bibliotek, og nu er jeg så faldet over en ny blog på området: Brugerdreven innovation i bibliotekerne, hvilket er bloggen bag et samarbejde mellem Herning, Århus og Roskilde Bibliotekerne og har til formål:

at afdække hvordan vi i bibliotekerne med fordel kan inddrage brugerne i vores udviklingsarbejde.

En anden ny blog jeg er faldet over er inden for et lignende område: “Brugerinddragelse i webudvikling” på adresse inddragbrugerne.dk. Det er et igangværende speciel i informationsvidenskab, hvor teori og cases inddrages.

Hvis du har interesse i brugerinddragelse og innovation er her altså et par blogs du sikkert bør følge.

Overskrift.dk: brugerdreven, innovation, brugerinddragelse.