Tab dig på bloggen

Her er en der via sin blog, sundhedskommunikation.dk, i fuld blog-offentlighed er i en proces for at tabe sig.

Målet er at gå fra 100 til 80 kg. Enten har han ikke opdateret sin status, eller så går det bare ikke så godt med projektet:

Jeg har tabt: 0 kg


3 Comments

 • … eller også går det i et meget stille tempo. 🙂 Indrømmet, der sker ikke så meget i processen lige pt., der er så meget andet der trækker fokus væk fra lige netop det her.

  MEN det betyder ikke at det er opgivet. At tabe sig OG holde vægten er en livslang proces, så tid er der nok af! 😉

 • Stefan Bøgh-Andersen

  9. marts 2008

  Det tænkte je nok Bjarne.
  Det må da også motivere en, når man ligesom dig lader alle andre følge processen i al offentlighed via bloggen?

 • Mjo, bortset fra at jeg ikke tror at der er så mange der følger med, eftersom jeg ikke har gjort noget for at fortælle nogen at jeg har en blog der.

  Egentlig bruger jeg den mest som et arbejdsredskab til at få alle de her refleksioner jeg har i hovedet ned på skrift. Så kører de ikke så meget i ring deroppe og så hjælper det også mig at se dem på skrift og komme videre.

  Lige nu er jeg så kun nået til de indledende øvelser/forberedelse. Og de er jo nemme nok. De næste skridt er jo dem der kræver (kortlægning af kostvaner, regne på opskrifter, komme ud og motionere). Det er jo alt sammen noget som kræver TID… hvor finder man den når man i forvejen er i underskud af den? Jo, motion giver en et ekstra overskud så man kan overkomme mere, men der går jo 3+ måneder inden man “høste frugten” af sin indsats og det er jo nu man har brug for tiden! 😉

  MEN jeg arbejder på en løsning som går ud på at finde et job UDEN skæve arbejdstider og som er i tilpas afstand så jeg kan cykle til og fra arbejde i de lyse timer. DET virker! 😉

Comments are closed.