2 Comments

  • Annette

    14. april 2008

    Jeg kender en i den nærmeste familie og mødte Jakob og hans bror sidste år, derfor dette indlæg. Jeg har spekuleret på Hvorfor Jakob? Jakob er inteligent, vellidt af alle, gør altid alt for alle andre uden at tænke på sig selv først, han er som man kan ønske sig, og måske har det været ved at kvæle ham, og derfor er han væk for at lære sig selv at Jakob også skal have plads til sig selv. Det har muligvis ikke kunne lade sig gøre i egne omgivelser, så hvem ved om fremmedlegionen i Frankri er det sted hvor Jakob har søgt tilflugt i for at få plads til sig selv, så vidt jeg ved er der noget med at de ikke må have kontakt til familie og venner m.m. men måske skulle man søge i det hjørne af frankrig Narrebon, Montpellier, jeg håber at hans familie snart får et tegn/viden om Jakobs skæbne.

  • Anders

    18. april 2008

    Denne video er lavet af Jakobs venner i håbet om at vi alle husker at lede efter Jakob selvom tiden går.

Comments are closed.