Nu mere end 100.000 danske blogs

Så er det officielt folkens.

Forleden tikkede weblog-feed nr. 100.000 ind i Overskrift.dk, så nu er Danmarks største blogportal blevet endnu større, hvor vi efterhånden har fulgt danske blogs og stillet blog-søgning til rådighed siden begyndelsen af 2004.

Tallet på de 100000 skal som sædvanligt tages med et gran salt, for en del af disse weblogs er ikke aktive mere, men på den anden side findes der jo sikkert en del andre danske blogs som ikke endnu ikke er med i Overskrift.dk blog-portalen, og der er da også visse danske blog-steder vi har valgt ikke at medtage i Overskrift.dk

Væksten i den danske blogosfære har også i det seneste års tid været meget stabil med ca. 1000 nye weblogs pr. uge, så stadig flere danskere kaster sig over bloggeriet og udtrykker sig selv på nettet. Det ser heller ikke ud til at vækstraten falder i den nærmeste tid.

Hip Hurra til den danske blogosfære for at runde et skarpt hjørne.

Tidligere statistik fra Overskrift.dk om status for den danske blogosfære: