Kender journalister til Web 2.0?

Well, fremtidens journalister har nu en bedre chance for at kende til begrebet. For at blive optaget på journalist-uddannelsen på SDU kæmpede 200 ansøgere forleden om 75 pladser, bla. med en prøve om paratviden på 50 spørgsmål. Ud over mere konkrete spørgsmål om politik, kultur, sport og erhverv var spørgsmål nr. 37 simpelthen:

Hvad er Web 2.0?

Tak for kaffe – ikke engang (selv-udnævnte) Web 2.0 guruer kan blive enige med sig selv og særligt andre om definitionen på Web 2.0. Selv web’ets fader, Tim Berners-Lee, citeres fornobody really knows what it means“.

Anyway, SDU’s facitliste lod forstå:

Anden generation internet med sociale medier som wiki’er og netværk og andet brugergenereret indhold.

Sådan.


One Comments

  • Brian Bentzen

    20. april 2008

    Man må håbe, at censorerne er udstyret med en vis largesse i deres bedømmelse af journalist-aspiranterne.

    Det ændrer dog ikke på, at spørgsmålet er relevant.

Comments are closed.