Kubanere begynder at blogge

Ifølge en AP artikel i Wired, er man på Cuba ved at tage blogging til sig – og det er naturligvis et helt andet billede der beskrives end det som diktaturet prøver at fremstille. Det er ikke uden risici at bloggerne – oftes anonymt – beskriver forholdene på Cuba. Og det er da slet ikke nemt overhovedet at få adgang til Internettet:

But it isn’t simple. To post her blog, Sanchez dresses like a tourist and slips into Havana hotels with Web access for foreigners. It costs about $6 an hour and she can’t afford to stay long given the price and the possibility someone might catch her connecting without permission.

Man kan da bare håbe på at de kubanske bloggere er med til at nedbryde diktaturet indefra, så Cuba også en gang kan blive frit og demokratisk.


2 Comments

  • Rasmus

    28. april 2008

    Der er helt klart forandringer på vej i Kuba, og det er superspændende at vi nu kan følge dem indefra. Stor respekt til alle dem rundt i verden som blogger “undercover”.

  • Marianne

    29. april 2008

    Meget spændende ja – blogging er jo også et demokratisk medie, så det er i sig selv meget symbolsk for udviklingen på cuba, at bloggerne nu begynder at sive frem.

Comments are closed.