Kamp om DF domæne

df_reflect.gifDe danske folkedansere har længe haft domænet DF.dk, men er trætte af at blive forvekslet med Dansk Folkeparti, der idag har domænet danskfolkeparti.dk, men som jo også er kendt som DF . Ifølge forskellige medier (Børsen, DR, Politiken, Metro etc) og en del bloggere (Online kommunikation, Sundhedsministeriet, RitzKlaus, Dansk Politik, Raapil …) vil folkedanserne derfor nu sælge DF.dk domænet til Dansk Folkeparti.

Der er dog nu opstået en “bevægelse” på Facebook, som mener folkedanserne bør støtte en god sag og give domænet til den humanitære organisation Dansk Flygtningehjælp (nu Flygtning.dk), som altså sjovt nok også har forkortelsen DF. Folkedanserne vil måske også sælge domænet til Facebook bevægelsen, så man kan ligefrem donere et beløb på Facebook-gruppen.

Der bliver dagligt gjort status over medlemstal og indsamlet beløb, ser pt. ud til at blive fordoblet hver 1-2 dag.

Iøvrigt er der desuden opstået både en anti-gruppe og en anti-anti-gruppe på Facebook.

Overskrift.dk: Folkedansere, Facebook, Dansk Folkeparti


4 Comments

 • Rasmus

  30. juli 2008

  Sjovt. Dansk Folkeparti og Dansk Flygtningehjælp. Så kommer vi altså ikke meget længere fra hinanden. Jeg siger: Giv til det sidstnævnte. Det andet DF fortjener det ikke.

 • Preben Madsen

  31. juli 2008

  Hjælp flygningene og giv ikke noget som helst til Dansk Folkeforførerpartiet.

 • Pingback:Så nåede vi Politiken! | Mikael Lemberg

 • Frank

  30. juli 2009

  Sikke en masse snak man kan få ud af “ingenting”. Men at socialdemokraterne kan finde på, at bruge tid via Facebook på at modarbejde og forhindre Dansk Folkeparti i at få et passende og praktisk domæne-navn, fortæller jo lidt om dem. Der er jo flere grunde til at de har markant tilbagegang overalt. Folk er blevet klog af skade, så den røde blok skal kun virke som opposition uden at opnå egentlig regeringsmagt. Det er vigtigt hvis det hele ikke skal løbe løbsk. Lad os håbe den socialdemokratiske tilbagegang fortsætter længe endnu:
  Socialdemokrater er som duer: de spiser af hånden når de er nede men når de er oppe skider de dig i hovedet.

Comments are closed.