User Generated fest- 200djs

200djs1.jpgDet er meget godt med alle de der online sociale netværk. Men hvor socialt er det lige hvis man aldrig mødes – i virkeligheden, IRL?

Det er netop hvad projektet 200djs forsøger at belyse. Der inviteres til fest i København d. 23. august. Ideen er bl.a. at man selv kan uploade musik, billeder og videoer som så anvendes under festen! Spændende koncept. Som der siges:

Traditional parties have a clear distinction between performer and audience in a very black and white relationship. At 200 DJs this distinction will fade to grey in a 100% user driven party where there is no DJ and yet 200 DJs, VJs and performers – together we create something more!

Set hos Karin Høghs twits

På Overskrift.dk: 200djs


One Comments

  • Søren Sprogø

    2. august 2008

    Hmmm!

    Kunne være sjovt at tage konceptet et skridt videre, og lave en fest baseret på Open Space formatet!

Comments are closed.