Officiel dansk OL Fjæsbog gruppe

Så går det snart løs i Beijing med de Olympiske Lege og hvad der dertil hører af kinesiske aflytninger, internetcensur, mangel på pressefrihed og what have you. Hvem ve’, måske der også ligefrem kommer til at ske noget af sportlig karakter.

De danske OL deltagere er ihvertfald ved at ankomme til Kina, som de selv skriver på deres forskellige blogs (mere om det senere).

Dansk Idræts-Forbund (DIF) – og dem med OL.dk – har ligefem oprettet en officiel Facebook gruppe  .. “for deltagere, trænere, ledere, familie, venner og fans af det danske OL-hold til OL i Beijing 2008”. Send en hilsen til deltagerne eller følg med i den danske lejr.

Gruppen har i øvrigt pt. kun ca. 200 medlemmer, meeeen mon ikke det kommer til at stige kraftigt over de næste 3-4 uger?

Overskrift.dk: Beijing, Olympiske Lege