Nye Blogs: OOXML og ODF guru + Skylab

Det er en stor fornøjelse at kunne linke til en endnu en ny blog fra en af mine tidligere kollegaer, Jesper Lund Stocholm, som i dag er begyndt at blogge hos Version2.

Jesper har involveret sig dybt i de forskellige dokumentformater, særligt i “krigen” mellem de 2 formater ODF og OOXML. Faktisk har han deltaget i Dansk Standards (DS) arbejde med standardisering af dokumentformaterne og kender derfor de tekniske detaljer samt de “politiske intriger” bag beslutningerne på møderne. Desuden repræsenterer han DS i det internationele ISO standardiseringsarbejde, så han er virkelig den danske go-to-guy mht. OOXML og ODF.

Er du interesseret udviklingen af ODF og særligt OOXML, kan jeg kun anbefale at følge med i Jespers nye Version2 blog – eller for den sags skyld nogle af hans utallige andre blogs A mooh Point / iDippedut, Ring Til Camilla, …

PS: Andre gutter som også har launchet er de to web veteraner Balslev og Oschlag som i dag har sat deres Web 2.0 rumstation Skylab i vellykket rotation (annonceret via alle kanaler). “Good luck Major Tom, it’s time to put your helmet on”.

Overskrift.dk: OOXML og ODF, Version2, Skylab