TV is the new black på webben

Under stor marketingsfanfare gik Jysk Bank forleden i luften med deres web-TV.

Nu er det jo ikke den første web-TV satsning vi har set i Danmark, men det har tidligere været mediehuse så som EkstraBladet.tv, Politiken.tv, Berlingske.tv, Børsen Webtv, Comon tv etc., men det er en forholdsvis ny trend at det nu er erhervsvirksomheder som producerer TV til webben.

Nyeste skud er det danske Open Source .NET-baserede CMS Umbraco, som også er gået web TV vejen, Rigtigt smart synes jeg, at man på den måde kan lære om systemet og få en forståelse for hvordan det virker.

Det går iøvrigt rigtigt godt for Umbraco med mange gode referencesites samt seminarer for udviklere, og for første gang nu også i USA med en “Code Garden” i Chicago over de kommende dage. Godt gået, Hartvig!

Overskrift.dk: Umbraco


One Comments

  • Karin Høgh

    5. oktober 2008

    Ja, jeg skal love for, at der er gang i WebTv-satsningerne – og det glæder mig,a t flere af dem, både BørsenTV og JyskeBank TV har indlemmet podcast-feeds. I stedet for de lidt selvmodsigende links med anmodningen “Download podcast” – podcast skal man jo netop kunne abonnere på og AUTOMATISK få overført.

Comments are closed.