New Media Days

Så er der (Happy) New Media Days igen over de kommende 2 dage. Som sædvanligt kan man følge hvad der blogges og skrives om konferencen på forsiden af sitet, eller via Overskrift.

Spændende udenlandske navne i år så som Joi Ito (en af de 25 mest indflydelsesrige web-personer ifølge ny BusinessWeek liste), Mike Walsh om media trends fra Asien (optrådte også på ITU ved Mediernes Internet Pris 08 i foråret, med nogle eye-openers om den digitale kultur i Japan og Korea!), David Weinburger (jeg mangler stadig at læse den sidste tredjedel af Everything is Miscellaneous), Ben Hammersley (om Web 3.0 – iført kilt? – altså Ben, ikke Web 3.0), Tariq Krim (Netvibes – han var vist også på Reboot i år?)

De sædvanlige danske mediefolk som Lisbeth Knudsen, Plummer, Qvortrup (i “Privatliv 2.0” sammen med von Haller), Morten Wagner, og alle de andre – fra blogosfæren så kendte – Føhns, Nyholm etc etc.

Ser at unge Mike Sheridan deltager i panel om den digitale musikrevolution.