Signal Digital rebooted som Web 2.0 bureau

signaldigital.pngDet kan godt være jeg er langsom, men har lige opdaget at det gamle webbureau Signal Digital har re-launchet sig selv som et “Web 2.0 hus”.

Jeg har lavet nogle ting sammen med dem tilbage for nogle år siden, da de var en del af Grey. Nu har de så over sommeren 2008 genopfundet sig selv, som man bl.a. kan læse på direktør Jens-Otto Paludans blog, hvor han fortæler om at han trængte til luftforandring fra musikbranchens “corporate bullshit”. Signal Digital er ud over Jens-Otto ejet af Ronnie Rocket, samt ‘Ålen’ Peter Aalbæk Jensen – men har er bare med for sjov, som den oprindelige pressemeddelelse skriver! Desuden er Rasmus Luckow-Nielsen også med på holdet, med hans viden og baggrund i bl.a. MitKbh.dk.

Signal Digital vil satse på Web 2.0 og hvad det indebærer af Social medier, sociale tjenester, mobil-tjenester etc. De har da bl.a. også været med til at bygge Kbh.dk, og Signal Digitals hjemmeside strutter da også af at de selv anvender en masse Web 2.0 værktøjer som  blogs, twitter, delicious, Flickr, Yammer, Basecamp, Facebook ….