Blog Party i august

Der er begyndt at dukke plakater op i både real life og online med et stort “B” og teksten Blog Party, som leder opmærksomheden hen på blog-party.dk

blog-party-orange-410x480

Det ser ud til at nogle er ved at stable et IRL Blog Party på benene. Det ser også ud til at Christian From Hermansen fra marketaer og Lars Rønne fra koolhunting.dk står bag blog initiativet. Men hvad det helt nøjagtigt går ud på kan jeg ikke helt finde ud af: noget med at lave et meet-up (in real life!) og drikke øl, være sociale med andre danske bloggere engang i august. Måske bagmændene kan kommentere?

Det minder mig i øvrigt om BlogForum tilbage i efteråret 2006, hvor danske bloggere (avangardisterne) samledes i boboerhuset på Islandsbrygge for at mødes og gøre det som bloggere gør: bekræfte hinanden hvor langt fremme i online-skoene vi er, hygge-nørde med WordPress opsætninger, bashe de gamle medier, netværke og hænge ud.

Websitet for BlogForum er for længst død og borte, but Google is your friend.

Det skal blive spændende om Blog Party kan samle en ny “generation” af danske bloggere her 3 år efter avangardisterne og hvor blogging er blevet mainstream – jeg måske endda over-the-hill som nogle mener nu hvor Facebook og Twitter rykker – og hvad bloggerne samles om.

Blog-Party er naturligvis på Twitter som @blogpartydk

Overskrift.dk: Blog-party


3 Comments

 • emme

  4. juli 2009

  Well, det BlogForum du nævner var jo 2’eren – der var en 1’er et år eller to før, oppe i et eller andet kontorfællesskab. Det var første gang ti-øren for alvor faldt for mig: bloggere har i virkeligheden meget lidt til fælles ud over at elske at skrive eller elske at bygge teknik (aka. lego-bloggere).

 • Stefan

  6. juli 2009

  Ahh, jeg synes nok det var noget om en “2’er”. Var ikke klar over det var den jeg deltog på. Der var vist også noget om en Blog Fond, som med indsamlede beløb ville støtte forskellige blog initiativer, men fonden gik ret hurtig i sig selv igen (kasseren flygtede til Sydamerika med de 37,- kr?)

  Blog Party lyder som et godt initiativ, selv om problemet jo netop er at man ikke nødvendigvis har noget at være sammen om – ud over at “blogge”.

 • Christian

  9. juli 2009

  Kære Emme & Stefan,
  Nu er efterdønningnerne så småt ved at lægge sig ovenpå en ret så hård Roskilde Festival – for både Lars og jeg. Hovederne virker igen – og det er tid til en kommentar. Kort om idéen eller konceptet, som blev til efter et par store fadøl 🙂 I første omgang sigter vi mod, at skabe en mulighed for at bloggere kan mødes IRL. Et socialt sigte – og hvorvidt bloggere har noget til fælles eller ej, må jo blive en del af eksperimentet. Et ønske fra vores side ville være, hvis man kunne knytte og evt. forstærke båndene mellem bloggere – og måske kan det blive til sjove eksperimenter på tværs af blogs, akkurat som dét vi har gang i lige nu. Det handler om, at det skal være uformelt og socialt, da vi mener at dè rammer giver de bedste resultater. Og vi vil skabe en tilbagevendende begivenhed, hvor temaet næste gang kan handle om andet end LINKING PEOPLE. Vi håber meget at I vil sprede budskabet og ser frem til at se jer til Blog Party!
  Mvh Lars & Christian

Comments are closed.