Anders Fogh åbner personlig videoblog som Nato generalsekretær

Anders Fogh Rasmussens første dag på kontoret som Nato generalsekretær var i lørdags d. 1. august 2009. Og allerede mandag gik han i luften med video blog på AndersFogh.info (Nato Secretary General’s Corner) samt som en del af Nato’s New Strategic Concept på NatoStratCon.info

Som man kan se i den korte velkomst video lægger Anders Fogh op til åben dialog og diskussion samt opfordrer til spørgsmål og kommentarer. Anders Fogh lover at videoblogge og “fortsætte samtalen” én gang om ugen:

For 2 år siden åbnede Anders Fogh som den første statsminister sin blog (bloggen er ikke længere tilgængelig) men der var bl.a. en del kritik af at han ikke opdaterede sin blog ofte nok eller svarede på kommentarer. Nu har han så stillet i udsigt at deltage i samtalen en gang om ugen med video blog indlæg, så det skal blive spændende at følge

Samtidig med den nye blog har han sørme også (igen) kastet sig ud i Twitter med det street smarte navn @AndersFoghR. Som statsminister havde han også tidligere @statsminister, men som man kan se kom der aldrig gang i kvidren der.

Overskrift.dk: Anders Fogh, Nato


5 Comments

 • Poul Christensen

  29. august 2009

  Holbæk d. 29.august 2009

  Dear Mr. Anders Fogh Rasmussen

  I am an autograph-collector in Denmark.
  I have more than 3500 autographs in my collection.
  I have collect autographs from I was 8 year old –
  I began my great hobby,
  because it was a hobby, I could do.

  I became seek when I was 8 months old in 1944 -.
  meningitis – so I am not very well going, but I have
  had a good life – in 12 years I have been teacher – and
  in 23 years priest in the church of Denmark.

  Now I am 66 years old – I am retired, and now I have
  time to collect autographs.

  Therefore I would be very happy, if you would send
  me a photo with your autograph or your autograph only,
  because- the real autograph is very important for me.

  Thank you very much.

  Your sincerely

  Poul Christensen
  Søstrupvej 7
  4300 Holbæk
  Denmark

 • Printguru

  20. oktober 2009

  Jeg vil også gerne have en autograf + billlede

 • JJP

  25. oktober 2009

  Vi har nu igen set, hvad der sker i Irak. Du har været medvirkende til, at befolkningen meget ofte oplever frygtlige ting. Der er vist aldrig tidlige blevet dræbt eller lemlæstet så mange mennesker i Irak som nu.

  Nogenlunde det samme er tilfældet i Afghanistan. Ikke nok med at vore soldater bliver dræbt, men der er mere tilbagegang end fremgang. Jeg ved ikke om du kender begrebet folkelig oplysning? Det er principielt ikke muligt at indføre demokrati udefra, det er befolkningen, der skal gøre det, hvis de vil. Men det er nødvendigt, at de ved hvad det er. Her i Danmark har du jo været kraftigt medvirkende til at reducere demokratiet. I din nuværende position kan du reducere det endnu mere flere steder – det må være dejligt.

 • Jens Jørn Pedersen

  26. oktober 2009

  Jeg kan forstå, at generalsekretæren ikke må kritiseres på denne side.
  I do understand the secretary general can not be criticized on this site.

 • JJP

  26. oktober 2009

  Once more we have seen what happens in Iraq. You have at huge responsibility in the fact, that people in Iraq experience horrible things. Probably there has never been killed or wounded that many people as now.
  Something like this is the case in Afghanistan. It is not just the fact our soldiers are killed, but it goes more backward than forward with the war. I don’t know if you know about enlightenment of people. In principles it is not possible to implement democracy from outside. It is just the people who can implement democracy if they want. But it is necessary that people will know what democracy is. It seems we do not know in the main part of the Western World. In Denmark you have had a huge influence on reducing the democracy. In your position now, you have more possibilities for this – it might enjoy you.

Comments are closed.