IOC Olympiske kongres, COP15 og København i 3D

ioc-13-logoPå fredag ved vi – og resten af verden – hvem der skal afholde Olympiske Lege i år 2016. Valget står mellem Chicago, Tokyo, Rio de Janeiro og Madrid.

Ifølge tidsplanen annonceres vinderen på fredag d. 2 oktober kl. 18.30 i Bella Centret, hvor der naturligvis bliver transmiteret direkte TV fra. Og nu forlyder det at Barack Obama alligevel deltager – omend ret kort.

Ud over den mere officielle del i Bella Centret, er der en mere “folkelig” del på Rådhuspladsen med sport og musik, hvor bl.a. D-A-D og Aqua spiller før og efter annonceringen af vinder-byen. Selvfølgelig med en Facebook begivenhed, som det forventes efterhånden.

København får jo en del fokus (don’t mention Karen26), både ved IOC kongressen og selvfølgelig ved klimakonferencen COP15 til december. I anledning af klimakonferecen har Google lavet en decideret “landing page” på Google om netop COP15.

copenhagen-3dI anledning af klimakonferencen har Google også udvidet deres Google Earth til at omfatte 3D-bygninger i visningen af København også. Den danske ekspert udi visning af geografisk data via Google Maps og Earth, Søren Johannessen, har skrevet en række blog-indlæg om København i 3D: 1, 2, og 3. Peter Brodersens Findvej.dk har nu også mulighed for at vise København i 3D.

Overskrift.dk: IOC, Obama, COP15, Google Earth