Twitter aktiviteten smeltede i varmen under VM fodbold

VM fodbold i Sydafrika 2010 er overstået, og der var godt gang i snakken på Twitter om VM via #vmdk tag’et.

Snakken lagde da også kraftigt ud, men som man kan se på grafen af antal tweets med anvendelse af #vmdk tag’et, var aktiviteten for nedadgående allerede inden de danske kampe (de tre høje søjler i begyndelsen):

Den største aktivitet var under den sidste danske kamp, som bekendt blev tabt til Japan, d. 24. juni. Siden nåede aktiviteten aldrig op på samme niveau, ikke engang til sidst ved slutkampene. Over hele VM perioden blev der tweetet ca. 10.000 gange om #vmdk med bidrag fra ca. 900 forskellige twittere.

Faktisk var den største aktvitet på Twitter, world-wide, netop under kampen mellem Danmark og Japan, hvor der øjensynligt blev registreret 3283 TPS (Tweets Per Second!) (Techcrunch). For TV mediet var det sjovt nok lidt den samme tendens, idet Japans kampen og på TV var den mest sete af danskerne.

Update:

Ifølge Twitter selv er VM Fodbold 2010 den mest tweetede begivenhed, med graf over aktiviteten under kampene: