Caroline Wozniacki Twitter

Danmarks populæreste Twitter, Caroline Wozniacki

Danmarks populæreste Twitter har lige rundet et skarpt hjørne.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki (@CaroWozniacki) har netop rundet 50.000 followers, altså andre twittere som følger hende på Twitter.

Caroline Wozniacki Twitter

Caroline er Danmarks absolut populæreste twitter når der kommer til antal followers. F.eks. har tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen (@AndersFoghR) kun ca. halv så mange followers som Caroline, og den nuværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) har kun ca. 6.500 followers.

Som det kan ses på oversigten over danskere på Twitter, er de populæreste – altså dem med fleste followers – oftes indenfor underholdningsbranchen, internetbranchen eller politikere f.eks.:

Anders Breinholt (@AndersBreinholt), Pernille Rosendahl (@PernilleRosen), Mikael Wulff (@mikaelwulff), David Heinemeier Hansson (@DHH) (Grundlægger af programmeringssproget Ruby On Rails), Morten Lund (@ML) (Internet-investor)  og Martin Thorborg (@thorborg)  (grundlægger af Jubii.dk).

Der er også f.eks. Frank Hvam (@frankhvam) som har tiltrukket over 2.500 followers, uden dog at have tweetet en eneste gang.

Godt nok er Caroline Wozniacki verdens bedste kvindelige tennisspiller, men der er stadig lang vej op til udenlandske twittere som tennisspilleren Serena Williams (@serenawilliams) med over 1,8 millioner followers, Lady Gaga (@LadyGaga) med over 7 millioner followers(!) eller andre top twitters , som man kan se det hos f.eks. TwitterCounter. Faktisk er Caroline Wozniacki kun den 6.000-nde populæreste twitter.


3 Comments

Comments are closed.