Overskrift.dk lancerer ny dansk Social Media Monitoring tjeneste

Vi har haft det ude i en beta i en periode, og er nu klar til at åbne for den nye Social Medie Monitoring tjeneste Overskrifts Overblik.

Vi har længe – siden 2004 – overvåget den danske blogosfære, og efterhånden taget andre danske net-kildetyper med: debatfora, nyhedssites, virksomheder, organisationer, Twitter etc. og nu også Facebook. Med det nye Overskrifts Overblik kan man monitorer omtale af brands, mærkesager, personer, konkurrenter og lignende via dashboards, grafer, detaljevisninger og monitorerings-hits fordelt på søgetermer f.eks.:

Se mere og sign-up til prøve-periode: http://overskrift.dk/overblik

28-02-2012
Pressemeddelelse: Ny tjeneste fra overskrift.dk holder styr på de sociale medier

Overskrifts Overblik er ny dansk social medieovervågnings-tjeneste, der fra i dag hjælper virksomheder og organisationer med at holde styr på hvad brugerne på Facebook, Twitter, diskussionsfora, blogs mv. siger om dem.

“Over halvdelen af Danmarks befolkning er med i en dialog om alt mellem himmel og jord på de sociale medier, og hvis du vil følge med i hvad de siger om dig, skal du virkeligt være på dupperne. Det er derfor vi har lavet Overskrifts Overblik” siger Stefan Bøgh-Andersen, der står bag Overskrifts Overblik sammen med Jens Ulrik Lange.

Overskrifts Overblik har registreret stort set alt hvad du kan finde på den danske del af det åbne sociale net. Overskrifts Overblik har f.eks. registreret over 80.000 aktive danske blogs og hver dag kommer nye til. Alene sidste år har systemet fanget over halvanden million blogindlæg og seks millioner twitter-beskeder.

Overskrifts Overblik er særligt henvendt til marketing- og kommunikationsansvarlige, der har brug for at vide om deres virksomheder og produkter er på vej i uføre på de sociale medier – og i det hele taget holde øret på vandrøret og finde ud af, hvad kunderne snakker om derude. Tjenesten gennemcrawler løbende Twitter, debat-fora, blogs, kommentarspor og Facebook og giver et enkelt overblik over hvor meget der tales, hvor der tales henne og hvad der siges – samt om den sociale snak stiger eller falder i styrke.

Det er datakvaliteten der får Overskrifts Overblik til at skille sig ud. Metoden er opbygget af Stefan Bøgh-Andersen og Jens Ulrik Lange, der startede Overskrift som blogsøgemaskine i 2004 og siden da løbende har forfinet den, bl.a med en lang række andre danske net-kilder.

Søgetjenesten overskrift.dk fortsætter som hidtil med at være gratis at bruge, mens Overskrifts Overblik bliver en betalingstjeneste.

Sign op til tjenesten sker på http://overskrift.dk/overblik. De første 14 dages prøve er gratis.

For yderligere information, kontakt
Stefan Bøgh-Andersen
Tek, 22 15 82 28
info@overskrift.dk

http://www.overskrift.dk
http://blog.overskrift.dk
http://twitter.com/nitoen