Overskrift.dk’s Overblik testet

Portrætbillede af Søren Storm Hansen

Søren Storm Hansen fra dSeneste har lagt Overskrift’s Overblik under luppen ved siden af en Social Media Monitoring løsning baseret på Google Læser – og vi har vist nok lidt svært ved at skjule vores stolthed over modtagelsen.

I testen opstiller Søren Overskrift’s Overblik mod en gratis løsning med Google Reader som omdrejningspunkt – hvilket er ret spændende for os, idet det i første omgang indikerer om der overhovedet er plads til et betalings-produkt som Overblik, i et marked hvor meget kan skrues sammen af gratis tjenester. Konklusionen lader til at være klar:

“Løsningen er ubetinget den bedste af de to, hvis man vil overvåge den danske del af nettet.”

skriver Søren om Overskrift.dk’s Overblik.

Om dSeneste: dSeneste fokuserer på de nyeste tendenser og de muligheder, der er for virksomheder, medier, organisationer og det offentlige for at anvende nettet effektivt. dSeneste skrives primært af Søren Storm Hansen og Anne Sofie Donskov.

Læs den fulde test af Overskrift’s Overblik hos dSeneste.

Ønsker du selv at følge med i hvad der skrives om din virksomhed eller dit brand i blogs, på Twitter, Facebook eller i diskussonsfora, kan du prøve Overskrift’s Overblik her gratis i 14 dage.