Sikke en lørdag

Lørdag aften var vi (Stefan og Jens Ulrik) trætte, glade og fyldt og af energi og kloge ord fra en samling af de fineste mennesker man kan forestille sig. Vi er taknemmelige og overvældede af jeres engagement på Overskrift arbejdsdagen.

Hos Klean den 31. august 2013
Hos Klean den 31. august 2013

Var du ikke til stede, er her lidt baggrund.. Line P. foreslog for et par måneder siden at hun selv og Emme skulle tromme en række dygtige folk sammen til en dags workshop, hvor de ville hjælpe os videre med Overskrift. Det blev inden længe til et website og ikke mindst til en række tweets før og undervejs. Dagen igennem blev der arbejdet med medietræning, UX, strategi og markedsføring for fremtidens Overskrift.

Tusind tak til Line P. og Emme og ikke mindst til Klean Kbh for at stille lokaler til rådighed. Det lykkedes at samle alle disse skarpe hjerner og store hjerter sammen:

Sidstnævnte nåede at knipse ret flotte billeder.

Og vi må heller ikke at glemme

som skubbede strategien i den rigtige retning under forberedelserne til arbejdsdagen.

Hvad kom der så ud af dagen? Udover en lang liste af anbefalinger og arbejdsdokumenter fra de forskellige grupper, som vi nu skal til at prioritere, har vi fået en solid indsprøjtning af selvtillid og energi, til at bygge næste version af Overskrift. Så udover en fantastisk hyggelig dag, skylder vi stor tak til disse mennesker for at næste version af Overskrift bliver skruet bedst muligt sammen og derudover er vi blevet klædt en hel del bedre på til at fortælle verden om det.

Vi glæder os til at implementere mange af de gode ideer workshoppen producerede, men først skal vi lige komme os over, at så mange dygtige mennesker rent faktisk har foræret os deres ekspertiser i en hel dag. Det er ret vildt.


One Comments

  • Jeppe

    12. september 2013

    Fedt! Sikke en go’ energi – og sikke en go’ flok. Jeg glæder mig til at se overskrift 2.0!

    VH Jeppe

Comments are closed.