Overskrift

Allinge online: Det bedste fra Folkemødet på Twitter

Som forventet eksploderede Twitter i sidste uge under Folkemødet på Bornholm. Med 91.000 besøgende – heraf mange fra det danske Twittokratis indercirkel – er der i alt tweetet, Instagrammet og postet på Facebook med hashtagget #fmdk mere end 16.000 gange.

Grafen over brug af det officielle #fmdk i den seneste måned viser, at Folkemødet er en event der tales om i real tid. Op til den 12. juni, hvor de første events fandt sted, var der kun lidt aktivitet, men derfra og frem til den 16. stiger antallet af tweets nærmest eksponentielt.

Mest tweetende
Det er naturligvis ikke alle deltagere der har haft lige meget fart på tasterne. Top 20 mest tweetende konti på #fmdk i perioden:

Både  sundhedsorganisationerne og Europa er godt repræsenteret i statistikken, men det der springer mest i øjnene er den politiske slagside: Både Venstre og Konservatives officielle partikonti er blandt de mest aktive, mens ingen af regeringspartierne sniger sig ind i top 50.

Konservative livetweetede partileder Lars Barfods tale i 23 bidder:

Og Ingeniørforeningen havde taget aber med, til at dele ud undervejs:

Mest retweetede

Ikke alle tweets er dog lige; nogle få kom til at tegne den humoristiske tone, der har hersket på de sociale medier under Folkemødet.

Henrik Qvortrups tweet om mikrofonernes uheldige placering stryger med indtil videre 52 retweets ind på førstepladsen:

Se mere på Overskrift.dk’s hashtag side om #fmdk og livekortet fra Folkemødet.

 

Exit mobile version