Social Media Week 2015 toplister

Så blev det igen den tid – med ihærdig indsats fra mange frivillige og virksomheder der lagde lokaler til, nåede vi igennem en uge med #smwcph – eller en masse interessante indlæg om sociale medier fra forskellige vinkler.

Overskrift har tidligere år afholdt indlæg på Social Media Week, men som førstegangssponsor i 2015, og med 3 indlæg, bidrog vi blandt andet til at kaste lys over landskabet og kurverne, der fortæller historier om hvordan vi alle bruger Instagram på #SMWInstagram (også omdrejningspunktet for denne Storify fra Mads Keilberg Johansen) og hvordan vi i år viste solidaritet med sager ved at skriver #jesuis foran vores navnet på vores sag. Det var hægtet op på #SMWJeSuis-tagget.

Fredag deltog vi, med håndtag i #SMWStatistik, hos Danmarks Statistik og kastede yderligere lys over brugen af Twitter for danske brugere. Det ville være sært at afslutte ugen, uden at måle lidt på aktiviteten for Social Media Week henover ugen, så her samler vi lidt op. Tællingen stoppede fredag aften, så der kan være kommet flere til, siden vi trak nedenstående tal..

Top Twitter tags for hele ugen

smwweektags

Top Twitter hashtags dag for dag

Weekdays-toptags

Det meget anvendte hashtag, #smwstatistik, blev benyttet i forbindelse med fredagens indlæg hos Danmarks Statistik. Også dette arrangement blev sat på Storify-format her.

Mest retweetede

Nr. 5 med 13 retweets:

Nr. 4 med 14 retweets:

Nr. 3 med 16 retweets:

Nr. 2 med 29 retweets:

Nr. 1 med 60 retweets:

Instagram billeder tagget med mindst et #smw-hashtag

instagram_tag_usage

Udover “hoved-tagget” #smwcph, var DSB’s togtur (#smwridenshare) tilrettelagt med stop på flere foto-venlige locations.

Ugens mest aktive tweeps

Ugens mest aktive tweeps, der altså har anvendt et eller flere #smw-tweeps toppes af @smwcph selv..

SMWCPH15 Mest aktive tweeps


One Comments

Comments are closed.