Tilmeld dig: Lyt og styrk din medlemsorganisation online

Husker du at lytte med på hvad dine medlemmer siger om din organisation på tværs af sociale og online platforme? Hvordan sætter du dagsordenen, ejer dine nøgleord og hvordan skaber det værdi for din organisation?


Update 9. marts 2016: Alle pladser er besat, men du har mulighed for at komme på venteliste, ved at skrive til annesophie@overskrift.dk med emne Venteliste morgenmøde. Hashtag for arrangementet er #lytgodt.


Kom og lær hvordan lytning og monitorering af sociale og online platforme, spiller en afgørende rolle for forskellige danske medlemsorganisationer. Du får en indsigt i  hvor stor betydning en stærk digitalt involvering kan have, endvidere en uddybning af hvorfor det er vigtigt at følge med,hvilke overvejelser det kræver og hvordan du involverer resten af organisationen. Mød op og lær af de gode historier fra hverdagen, få et indblik i hvordan du aktivt på de sociale medier kan skabe dialog, lytte med på den politiske dagsorden og skabe et stærkere bånd til mere loyale medlemmerne.

Du møder:

Benjamin Rud Elberth, Digital Chef, Geelmuyden Kiese J5DdNPZSredigeret

Betragt, Berig, Berigtig. Sådan finder du og ejer dine nøgleord. Benjamin Rud Elberth, demonstrerer, hvordan en række organisationer og brands målrettet har succes med at sætte dagsorden og eje nøgleord i meningsdannerland og hos journalisterne.

Jeanette Hedegaard, Kommunikationskonsulent, Ældre Sagen017baf7redigeret

Find den den gode historie på de sociale medier og lyt med få et øjebliksbillede af hvad dine medlemmer interesserer sig for nu og her. Følg med i hvad der rør sig på den politiske politiske scene og vær på forkant med historierne.

Morten Torbjørn Andersen, Kommunikationsrådgiver, NNFMorten-Torbjoern-Andersenredigeret

Morten Torbjørn Andersen vil fortælle hvorfor og hvordan Fødevareforbundet NNF lytter digitalt. Fokus er at sikre en hurtigt reagerende og åben fagforening for medlemmer og samarbejdspartnere, samt blive klogere ved at lytte ufiltreret til online samtaler.

Tid: 15. marts kl. 09.00-10.00 (morgenkaffe fra kl. 08.45)

Tilmelding: annesophie@overskrift.dk senest d. 9 marts – emne: morgenmøde

Hvor: Jorcks Passage 1 A, 3. Sal. 1162 København K, tlf. 22158228