Overskrift udvider med Anders Chr. Larsen - ny markedschef i Overskrift.

Overskrift udvider igen og har tiltrukket stærk brancheprofil

Overskrift udvider igen og vi kan i dag byde velkommen til endnu en ny medarbejder – Anders Christian Larsen – der er tiltrådt i stillingen som markedschef. Anders har stor indsigt og erfaring fra medieovervågningsbranchen og skal være med til at løfte Overskrift til en ny og mere central position i markedet. Derudover skal han styrke og cementere Overskrifts position i markedet, udvikle nye produkt- og markedskoncepter samt vedligeholde og opbygge en stærk kundekreds. Ligeledes vil han komme til at spille en vigtig rolle i at opnå de strategiske mål.

Stor brancheindsigt

Anders Christian Larsen har stor indsigt i branchen for medieovervågning og lytteværktøjer. Han har tidligere været ni år hos Infomedia, hvor han som Senior Produktchef og Head of Partnerships & Licensing har haft ansvar for markeds- og produktudvikling samt udvikling af mediedækning- og contentstrategi. Han kommer senest fra en stilling som Business Development Manager hos PWC.

Overskrift udvider med Anders Christian Larsen - ny markedschef i Overskrift.
Anders Christian Larsen – ny markedschef i Overskrift.
I forhold til ansættelsen af den nye markedschef, siger stifter Stefan Bøgh-Andersen:

”Ansættelsen af Anders Christian Larsen er med til at markere Overskrift som en af de seriøse spillere inden for monitorering af digitale og sociale medier, når vi kan tiltrække så branchetung og stærk en profil. Anders bliver en central spiller og får ansvar for at identificere nye segmenter samt at styrke Overskrifts markedsposition.”

Anders Christian Larsen siger selv om ansættelsen:

”Jeg glæder mig! Overskrift er en lille, men særdeles spændende spiller på markedet. Med deres stærke fokus på de danske sociale medier og et veludviklet teknologisk fundament har virksomheden et stort potentiale og et helt særligt spot i markedet. Stillingen som markedschef er en fantastisk mulighed for at arbejde med udvikling i et marked, som inspirerer mig utrolig meget, og i en virksomhed med virkelig stærke udviklingsperspektiver.”

Overskrift er den førende monitoreringstjeneste inden for overvågning af digitale og sociale medier på det danske marked. Med den kvalitative tilgang til overvågning får vores kunder ikke bare relevant indhold på dansk, men fra alle kilder med en dansk relation.

Kunder som anvender Overskrifts tjeneste inkluderer bl.a. Region Hovedstaden, Beskæftigelsesministeriet, Apotekerforeningen, CBS, Jyske Bank, DJØF, Digitaliseringsstyrelsen, Matas, Vejle kommune etc.

Kontakt

For mere information, kontakt Stefan Bøgh-Andersen, direktør og stifter af Overskrift, 22 15 82 28, stefan@overskrift.dk, www.overskrift.dk