Nyt hos Overskrift: LinkedIn monitorering

LinkedIn er gennem de seneste år blevet den vigtigeste kanal for flere og flere. Og det er ikke bare en platform hvor du kan følge med i jobskifte blandt dine professionelle kontakter. Det er nu også et sted hvor faglige indsigter og personlige erfaringer deles. 

De giftige kommentarspor og jagten på likes er (endnu) efterladt på de øvrige sociale platforme. Derfor er LinkedIn faktisk stadig et rart og tryg sted at være.

Et historisk lukket kredsløb.. indtil nu

LinkedIn blev købt af Microsoft for et par år siden, og for dem der har stillet forventninger op og ventet på fri adgang til udtræk af indhold – venter stadig. Det har aldrig været i LinkedIn’s interesse at dele ud af data, og lade brugerne finde LinkedIn opslag andre steder end på deres eget website eller app. Det betyder at det har været svært at få indblik i omtaler af specifikke emner løbende, som der f.eks. har været adgang til fra de øvrige netværk, som Twitter og Facebook. Indtil nu.

Så vidt vi ved, er der ikke andre der kan tilbyde monitorering af LinkedIn-indhold, men med Overskrift er det nu blevet muligt. Når du modtager dine rapporter i morgenmails og månedopsamlinger, eller når du modtager en alarm fordi din interesse omtales mere end normalt, kan du fremover tilvælge at de også skal dække LinkedIn.

Det er især vigtigt for interesseorganisationer der følger mærkesager eller for virksomheder der skal holde øje med omtaler af deres brands, at ALLE de vigtigste platforme er med. I 2022 omfatter det helt klart også LinkedIn. For mange er det deres vigtigste platform.

Forestil dig at din virksomhed eller vigtigste mærkesag omtales på LinkedIn.

Hvor vigtigt er det for dig at kende til det?

De fleste vil mene, at det er kritisk viden.

Prøv selv LinkedIn-monitorering nu

Idet LinkedIn tiltrækker flere og flere, åbner det også op for at flere føler sig trygge ved at dele indsigter, der potentielt kunne være sammenfaldende med dine interesser. Derfor har det aldrig været mere relevant at kunne følge med i omtaler af dine interesser på LinkedIn. Med adgang til Overskrift kan du også få adgang til omtaler på LinkedIn, og det er muligt at få med som tilkøb til det ordinære abonnement.

Det er let (og gratis) at komme i gang med at prøve selv. Udfyld 4 felter her, så sætter vi en konto op til dig med relevante søgetermer. Dagen efter modtager du den første morgenrapport, og vi ringer dig op, så alt kan blive fin-tunet til dine behov. Er du allerede Overskrift-kunde, kan du prøve LinkedIn i dine søgeresultater, ved at ringe til Stefan Bøgh-Andersen (22 15 82 28) eller skrive til stefan@overskrift.dk.