TV2-partilederdebatten på Twitter minut for minut

Der var én partileder, der løb med langt de fleste omtaler på Twitter under TV2’s sidste partilederdebat før valget.

Debatten kørte over skærmen fra klokken 20 til 22, og herunder ser du det akkumulerede antal omtaler af de enkelte politikeres navne på Twitter fra en time før debatten startede, til en time efter den var afsluttet.

 

Placering

Lars Løkke har formået at tiltrække sig opmærksomhed, og lå i front fra start til slut mens Konservative Søren Pape Poulsen og Enhedslistens Mai Villadsen formåede at holde sig i top 3 halvvejs inde i udsendelsen og langt ud på aftenen.

 

Metoden

Der er målt specifikt på omtale af partiledernes navne på Twitter. Titler såsom Statsministeren eller blot omtaler af politikere ved fornavn eller efternavn indgår ikke.