Feedreaders amok

Hos NewsOnFeeds vedligeholdes en længere og længere liste af feedreaders (eller aggregators eller hvad man nu skal kalde dem – findes der egenligt et godt dansk ord for det? Feedlæser, måske?)

Med så mange feedreaders på markedet er spørgsmålet jo hvilken (eller hvilke) man så skal vælge at læse sine favorit feeds i? I en browser-baseret så som Bloglines, Alesti eller Google Reader – i en “desktop” udgave så som SharpReader, estiske Feedreader eller Awasu ? – eller er det nemmest at læse feeds indbygget i sin browser så som FireFox eller den kommende Internet Explorer 7 ? Eller måske on-the-go på sin mobil eller PDA? Eller måske en kombination??
Det ligner jo faktisk lidt markedet for browsere for 10 år siden, som også var fyldt med mange forskellige spændende browsere før først Netscape og siden Internet Explorer satte sig på hoveddelen af brugerne. Gad vide om det også er det som er ved at ske for feedreaders når nu først FireFox og siden IE7 (og MS Outlook) har indbygget læsere?

Selv anvender jeg for tiden den forholdsvis simple Alesti online reader og ligeledes simple Feedreader, men har ikke rigtigt fundet en god en til mobilen.

Det kunne være spændende at høre hvilken eller hvilke feedreadere andre anvender – sker det i kombination mellem forskellige – venter du stadig på den helt rigtige – hvilke features er vigtig for dig – skal det være nemt og simpelt eller komplekst med mange features?

Fortæl fortæl … kommentér gerne med hvilken metode DU bruger til at læse feeds.