Mit mit mit brugersamarbejde – co-creation

Brugergenereret indhold er virkeligt kommet til Danmark. I de sidste par dage er der da dukket sites op som dyrker “brugerskabt” indhold og samarbejde, co-creaton eller hvad det nu politisk korrekt hedder i dag.

Som omtalt på f.eks. Kollaborativ, er en dansk YouTube-inspireret video-portal, MitKlip.dk, gået i luften – er dog ikke helt klar over om det udelukkende er dansk indhold eller om man også kan uploade og finde udenlandsk indhold?

Næsten samtidigt fandt bl.a. Hovedetpaabloggen at den brugerskabte by-guide MitKbh gik luften. Der er både anbefalinger, afstemninger, Google maps mashup, tags und alles – det må man da bare deltage i. Sejt initiv.

Det interessante er at disse to sites begge anvender “Mit” i navnet – i bedste “My”Space lingo. Betyder det så at vi kommer til at se en masse danske co-creation kollaborative “Mit” sites dukke op i nær fremtid? Bliver der run på de danske Mit… domæne-navne, så der kun er MitCykelStativOversigt.dk tilbage til sidst? Hvad kommer dit “mit” til at hedde ??? Og hvorfor hedder det iøvrigt ikke “Vores” når nu det drejer sig om samarbejde ??

Andre danske blog-indlæg om:

overskrift-ikon-lille.png mitkbh, overskrift-ikon-lille.png mitklip


8 Comments

Comments are closed.