Udbredelse af danske blogs

På Overskrift.dk samarbejder vi som omtalt med en række danske webblog-tjenester, bl.a. så danske blogs samles og kan fremsøges i Overskrift.dk – og så man kan læse og kommentere indlæggene på de oprindelige blogs. Nu er vi så også begyndt at linke blogs den anden vej.

De forskellige blog-tjenester viser ofte diverse lister over seneste indlæg, mest aktive blogs, mest kommenterede blogs osv., så man har en chance for at navigere og finde spændende blog-indlæg. Det drejer sig så om blog-universet indenfor weblog-tjenesten, så nu har vi i første omgang sammen med UrbanBlog gjort det muligt at man også kan se hvad der sker i resten af den danske “blogosfære”.

På forsiden af UrbanBlog vises en række lister og overblik og Urban blogs:

UrbanBlog forside

Og nederst til højre altså også mulighed for at finde andre spændende blog-indlæg fra resten af den danske blogosfære, næsten up-to-the-minute:

UrbanBlog dansk blogosfære

One Comments

  • Lars

    26. november 2006

    I øvrigt, mens man taler om danske blogs så har PC World lavet en test af 8 danske systemer: http://www.pcworld.dk/art/7957

Comments are closed.