Who is the Boss – blogging for at tiltrække unge hoveder

Du har måske set reklamefilmen med Ole Thestrup som den irriterende chef, som bliver sat på plads af en yngre medarbejder? Det er åbenbart en del af en “Who Is The Boss” kampagne som Handelsskolernes Grundforløb HG og Handelsgymnasiet hhx har sat i søen for at gøre sig lækre overfor de yngre (og små) årgange.

Who Is The Boss

En del af konceptet er at unge kunne vinde en dag som “boss” i forskellige virksomheder i Danmark (SAS, Danske Bank, Amnesty ..). Vinderne er nu fundet, og sørme om de ikke alle er begyndt at blogge. Meget symptomatisk er det 6 piger og kun én enkelt dreng, som altså i den nærmeste tid skal overtage chef-stolen for en enkelt dag (assisteret af den rigtige boss). Så kan vi andre følge med i deres forberedelser, forventninger og sikkert overraskende oplevelser som vordende ledere. Der er naturligvis også et RSS feed fra de 7’s samlede blog, lige til feedreaderen.