Avisen.dk bliver nu også startside

Nyhedsavisen fortsætter med at tilføje features i bedste web 2.0 stil.Avisen-Kristoffer-Gravgaard.png

I dag er der bl.a. tilføjet “min forside“, hvor det er muligt at stykke sin egen “avisside” sammen af forskellige RSS feeds. Og avisen er ikke smålige med at det kun er RSS feeds fra avisens egne journalister og andre som blogger på avisen.dk. Næh, barriererne brydes ned og det er muligt at tilføje egne favorit RSS feeds og avisen foreslår ligefrem andre interessante RSS feeds fra ind- og udland.

Du kan f.eks. afprøve det ved at tilføje indeværende blog via dette link.

Avisen kaster sig hermed i ud “startside” kampen med andre spillere så som Microsoft med deres Live koncept, Google med deres personaliserede startside, det populære franske Netvibes, Pageflakes, Goowy og hvad de nu ellers hedder.

De fleste andre startside arbejder dog også med Widgets, API’er og andre måder at udvide startsiden med funktionalitet, men RSS feeds er jo en god og nemt begyndelse når det drejer sig om tekstindhold.

avisen-min-forside.png

Læs mere hos Kristoffer Gravgaard (som ifølge Nyhedsavisens nye popularitetsmåling slet ingen popularitet har .. endnu).


One Comments

  • l.

    16. januar 2007

    K.G. ligner én med dårlig samvittighed………..

Comments are closed.