Kampus.nu – Web 2.0 for danske studerende

Så har Kampus.nu endelig her i dag slået dørene op for deres Web 2.0 satsning som studieportal for studerende i Danmark. Kampus.nu blev bl.a. beskrevet i MetroExpress i går, og det lyder da besnærende hvis det vitterligt lykkedes at skabe en “specialdesignet online arbejdsplatform for studerende”, hvor det bedste fra Facebook, MySpace, Groupcare osv er samlet i ét. Potentialet er ihvertfald stort vil jeg mene med et Socialt Medie for alle danske studerende – udveksling af bøger, find hinanden, fester, kærester, find studerende på andre retninger og studiesteder som har samme (studie-)interesser som én selv – mulighederne er mange.

Kampus-nu-forside.png

Kampus.nu er – desværre for os allerede udannnede – udelukkende for studerende, som det beskrives i Kampus.nu betingelser:

kampus.nu er et site forbeholdt studerende ved videregående uddannelser. Er du ikke indskrevet ved en videregående uddannelse, kan du ikke oprette dig som bruger. Du skal have en valid E-mailadresse fra en videregående uddannelsesinstitution for at kunne blive oprettet som bruger

Man har længe kunnet følge udviklingen af konceptet og Kampus.nu sitet på den tilhørende blog, som dog ikke er tilgængelig lige pt. Man kan dog heldigvis læse små bidder af bloggen via blog-feed’et på Overskrift.dk – jeg kan selv huske blog-indlægene med billeder fra dengang Kampus.nu flyttede til vel det mindste lille hus på Christianshavn.

Man kan også følge “co-owner” Matthias Flügge på hans blog hvor han skriver om udviklingen af Kampus.nu

Overskrift.dk søgning: Kampus


4 Comments

 • Matthias F. Hansen

  28. august 2007

  Du er faktisk velkommen til at oprette dig som færdig studerende. Dine erfaringer som tidligere studerende kan komme andre studerende til gode.

  Hvad angår vores betingelser så fjerner vi kravet, da ikke alle uddannelser giver deres studerende email-adresser.

 • Søren H. M.

  29. august 2007

  Det kan da sikkert godt blive en spændende projekt. Jeg har i hvertfald oprettet en profil. Så må jeg se om jeg kan få mine medstuderende med 🙂

 • Stefan

  29. august 2007

  @Mattias: alletiders I også åbner op for færdig-uddannede. Man kan måske ligefrem forstille sig Kampus anvendt til en slags almuni-sted også?
  Jeg har nu lavet en profil på Kampus og glæder mig til at udforske mulighederne og følge udviklingen på sitet.

  God vind fremover 🙂

 • Matthias

  22. september 2007

  Ja, det kan bestemt ikke udelukkes at der kommer noget til før og efter uddannelse. Vi kan bestemt mærke at der er et behov begge steder.

  Mvh

  Matthias
  kampus.nu

Comments are closed.