Corporate blogging i Middelfart Sparekasse, NyeTanker

Så er Corporate Blogging (eller virksomhedsblogging) også nået til Middelfart: her har den administrerende direktør i Middelfart Sparekasse, Hans Erik Brønserud, netop sat en weblog op under titlen NyeTanker. Det virker da også som om han er rimelig klar over hvad han vil med det nye sociale medie, som han åbenbart følger med i, med en række klare udmeldinger :

Nyetanker.dk er min personlige blog.

Jeg vil bestræbe mig på, at skrive et par indlæg pr. måned og alle er velkomne til at kommentere på indlæggene.

Jeg vil svare på eventuelle kommentarer i den udtrækning det er muligt og håber at vi kan inspirere hinanden og få en livlig debat.

En af de første posts omhandler iøvrigt en spændende ny MBA-lignende uddannelse, 180° Academy, som Middelfart Sparekasse åbenbart har udviklet sammen med en række danske virksomheder som LEGO, Danfoss, Novo Nordisk, B&O og andre. Der udbydes bl.a. kursus i “Concept Maker”:

en konceptmager, der mestrer innovationsprocessens mange faser og tilvejebringelsen af radikale forandringer i forretningen.

Spændende med en ny uddannelse på det niveau indenfor innovation. Spørgsmålet er vel bare om begrebet og ordet “innovation” ikke efterhånden er blevet så brugt, slidt og udhulet at folk er ved at vende sig mod betegnelsen?

Overskrift.dk søgninger: Middelfart, innovation.


2 Comments

Comments are closed.