Iværksætter portalen Amino udvider med blogs

Amino logo 150pxIværksætter-portalen Amino er jo på ret kort tid vokset til en af de største og vigtigste online debat- og mødested for danske iværksættere. Jubii-stifteren og “iværkværksætter til jeg dør”-manden Martin Thorborg åbnede Amino for kun 2 1/2 år siden og der er siden kommet virksomhedsbørs og bestyrelsesbørs til. Og nu er der altså også åbnet for blogs, så iværksætterne kan gå i dialog ad den vej.

Her på Overskrift.dk er vi naturligvis gået i samarbejde med Amino om blogs, så Amino blogs og indlæg bliver søgbare – næsten med det samme – på Overskrift.dk. Et samarbejde vi iøvrigt har med en lang store og små, brede og mere niche-orienterede, danske blog-tjenester. Velkommen til blogosfæren, Amino.

Bendt Bendstsen segway Apropos iværksætteri, er der sjovt nok iværksættermesse i Forum , Iværk07, i dag fredag og i morgen lørdag, hvor Amino og iværksætterne naturligvis er repræsenteret på forskellig vis.

På messen kan man f.eks. løbe på ham der Ole Henriksen, og altså en minister på en segway – nej det er ikke den nye transportminister, men Bendt Bendtsen.

Rimelig køligt medie-stunt, at få Bendt op på en Amino Segway, synes jeg.