Blog – medie crossover: politiske bloggere på nyhedsavisen

Der er åbenbart ved at ske et cross-over mellem blog- og medie-verdenen (“en masse medier kontra massemedier” som nogle kalder det). Tidligere har det været journalister fra de “gamle medier” som har kastet sig ud i bloggeriet, og nu er strømmen ved at gå den anden vej også ved at gode / dygtige / interessante bloggere skriver / blogger klummer i de trykte medier.

Nu er det så fra hvert sit politiske hjørne at bloggerne David Garby fra Dansk-Politik og Jarl Cordua skiftes til at klumme-skrive-blogge på Avisen, vistnok allerede fra i morgen torsdag – som de to herrer fortæller på deres respektive blogs “Dansk politik i avisform” og “Bloggere går til nyhedsavisen“.

Diskussionen har ellers kørt de seneste dage efter Claus Sølvsteen i sin klumme (ikke blog) i Computerworld skrev “Forbyd Journalister at blogge“, hvilket har fået bla. Kim Elmose til blog-tasterne.