Blogger politianmelder Rikke Hvilshøj

En efterhånden uge gammel blog-nyhed om hvorledes bloggeren Margrethe Hansen har oprettet en blog, anmeldrikkenu, med det ene formål at samle navne ind til en politi-anmeldelse af integrationsminister Rikke Hvilshøj samt integrationsministeriet for omsorgssvigt i forhold til asylbørn anbragt i Sandholmlejren.

Teksten til politianmeldelsen kan læses i sin helhed på bloggen og det er lykkedes hende i skrivende stund at skaffe 337 medunderskrivere, alle angivet som kommentarer til blog-indlægget. Selvom der findes deciderede sites til underskrift-indsamlinger, er der her altså valgt at anvende bloggen til en hurtig inddragelse af andre.

Det er også lykkedes Magrethe at nå ud til mange forskellige medier bl.a.: Nyhedsavisen, Netavisen Bornholm.nu, Se og Hør, og TV-indslag i DR Update.

Overskrift.dk søgninger: Hvilshøj, asylbørn, anmeldrikkenu.