Lars Kolind annoncerer sit NA kandidatur via sin weblog

Den tidligere Oticon direktør Lars Kolind har længe sværmet for Ny Alliance, og med udskrivning af folketingsvalget i dag, springer han så fuldt ud i det politiske og stiller op for Ny Alliance.

Valgkampen kommer sikkert i høj grad til at blive udkæmpet på nettet for første gang i dansk politik, og Kolind tager det da også til sig idet han annoncerer sin opstilling via sin egen blog Kolindkuren.

Her forklarer han kort sin baggrund for at stille op for Ny Alliance – og han er altså med på net-noderne ved både at have oprettet en Facebook-gruppe, som baggrundsstøtte, og lavet en kort YouTube video-indslag:

Vi har derfor tilføjet Lars Kolind til listen af NA-politikere som blogger på vores Politiker site – der er jo ikke så forfærdeligt mange NA-politikere som blogger – endnu ihvertfald.

Nå, første dag i valgkampen er ved at være til ende, phew. Det tegner til at blive nogle intense dage på nettet indtil valgdagen!


4 Comments

 • Erik Willumsgaard

  24. oktober 2007

  I kan også roligt føje min ovenstående blog, http://ny-alliance.blogspot.com/ til listen over NA-blogs, selvom det først bliver afgjort endeligt i løbet af i morgen om jeg opstiller til Folketinget.

  Med venlig hilsen

  Erik Willumsgaard

 • Jens Ulrik

  24. oktober 2007

  Erik: Hermed gjort. God valgkamp!

 • Thomas

  24. oktober 2007

  Er der nogen, der har fundet Lars Kolinds facebook-gruppe? Kan ikke umiddelbart se den nogen steder.

 • Stefan

  24. oktober 2007

  Prøv at smid dit spørgsmål som en kommentar ovre på Kolinds blog. Han må da vide det 🙂

Comments are closed.