Naser Khader anvender nye mobil medier i valgkampen

Peter Svarre kunne for nogle uger siden fortælle om hvordan Naser Khader er langt fremme når det kommer til anvendelse af nye medier, som en del af politik. Specifikt er Naser begyndt at “mikro-blogge” via den danske mobiltjeneste ZYB. Ideen er at man kan skrive sig op til at modtage korte SMS beskeder, så som seneste:

Vores frivillige er i fuld gang med at pakke valgplakater. De er snart ude i landet. Jeg glæder mig
til I ser dem

Altså lidt i stil med de kendte udenlandske mikro-blogging sociale tjenester Twitter og netop-opkøbte-af-Google finske Jaiku.

Så man på den måde kan følge med helt tæt på hvad han render rundt og laver. Det skal blive spændende at se om han husker at blive ved med at opdatere sin “mikro-blog”, og om vælgere / borgere finder der interessant at følge.

Bonusinfo: Lisbeth Klastrup har støvet sin gamle Walgblog af og vil i valgkamps-perioden se på hvordan politikerne anvender nettet – ligesom ved sidste valg. På Overskrift.dk samarbejder vi i øvrigt med Lisbeth om analyser om politikernes brug af weblogs.
Mere Bonus: Trine-Maria Kristensen har lovet at ville besøge de forskellige partiers sites. sociale tjenester og online tiltag for at blogge om sine vurderinger. F.eks. ser hun i dag på politikernes brug af Facebook.


One Comments

Comments are closed.