Blogprisen 2007 nominering lukker snart

blogpris120x120.pngNu er det jo blevet nævnt en masse steder allerede, men her er så lige en reminder: Rasmus Rasmussen fra Blogmagasinet er kommet på ideen med at kåre årets bedste weblog med Blogprisen 2007.

Ideen er at vi alle kan nominere den blog vi synes fortjener æren:

Prisen gives til den danske blog, som flest mennesker synes fortjener æren. Frem til d. 1/12 kan du nominere frit, ved at sende en mail til tip@blogmagasinet.dk med adressen på din nominering og en kort begrundelse for, hvorfor du synes den pågældende blog skal vinde.

Nomineringsperioden udløber altså nu på lørdag, så du kan stadig nå at byde ind med dine favoritblog(s). Derefter bliver de 5 blogs med flest nomineringer sat til afstemning på sitet, og folk har ligefrem doneret præmier.

Jeg synes det lyder som en spændende ide – også for at få fokus på blogs i Danmark. Der har også været en del kritik af konceptet, som man kan læse i de efterhånden 50 kommentarer, f.eks. at der burde være flere kategorier end bare én altomfavnende blogpris: bedste personlige blog, bedste politiske blog, bedste fag-blog, bedste nye blogs ….

Til det er der vel bare at sige, at det jo må begynde et sted, og når det nu kun er Rasmus Rasmussen selv der står for det er der jo også grænser for hvor meget tid og energi han vil lægge i det. Han nævner også selv at han er med på at udvikle modellen i en eller anden retning til næste år. Det skal jo også lige vise sig om der rent faktisk er interesse for initiativet.

På Overskrift.dk kan du naturligvis finde og læse hvem der har blogget om blogprisen eller lige frem tag’et deres indlæg med blogprisen2007.