Web 2.0 bobble days – forudsigelse via Wired side-index

En Web 2.0 boble på vej?

Jeg har i øvrigt idag lige fået den nye udgave af (det teknologi-optimistiske måneds-magasin) Wired (december 2007). Jeg har abonneret på Wired siden 1998 og det er faktisk sjovt at man kan følge hvor godt det går i web/teknologi branchen ved at se på hvor mange sider bladet indeholder:
I slutning af 90’erne var Wired bladene på ca 200 sider, indtil den berømte (“Here we go”) december 1999 udgave på hele 430 sider. Som bekendt sprang (Web 1.0) IT boblen i foråret 2000, så normale udgaver var i begyndelsen af årtusindet nede på ca. 150 sider.
På det seneste er bladene blevet tykkere og tykkere med flere og flere reklamer for luksusprodukter, og nu er årets december / juleindkøbs / end-of-year-budget udgave så landet: næsten 300 sider spædet op med reklamer for Rolex, Audi, Hennessy samt andre luksus-produkter.

Det går altså godt for tiden for web-branchen ifølge Wired side-indexet. Spørgsmålet er om vi har fået en Web 2.0 boble inden næste jul eller om december udgaven af Wired 2008 vil være endnu tykkere??

YouTube Video først set hos Lund2.